Depoist

Kompania PRO Home Design është kompani e themeluar në vitin 2021 veprimtaria e të cilësi përket fushës së përpunimit të drurit, metaleve, seteve të kopshtit dhe aksesorëve të ndryshëm për shtëpi.

Ne jemi në kërkim të punëtorëve të motivuar që të bashkohen me ekipin tonë për pozitën:

Depoist

 

 Detyrat dhe përgjegjësit:

  • Kujdeset për depot e fabrikës duke larguar produktet e vjetëruara ose të dëmtuara;
  • Sigurimi  me llojet dhe sasitë e duhura të pajisjeve dhe materialeve;
  • Monitorimi dhe kontrolli i inventarit ;
  • Regjistrimi i mallit në sistemet e menaxhimitt ë depos;
  • Sigurimi që depo të mbahet e pastër dhe e organizuar;

 

Kualifikimetdhe përvoja:

  • Diploma e shkollës së mesme;
  • Së paku 2 vite eksperiencëpune e dëshmuar;
  • Aftësi të shkëlqyera analitike;
  • Aftësi të forta komunikimi dhe ndërpersonale;
  • Patent Shofer – kategoria B;

 

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në e-mail adresën:prohomedesign@outlook.com  ose të kontaktojnë në numrin 045/ 268-685.

Data e fundit e aplikimit është 08.02.2022

Shpallja ka skaduar
adform-pixel