Depoist/Shofer

Balkan Trade
E skaduar

Kompania prodhuese/tregetare BALKAN TRADE SHPK, kërkon staf entuziast për pozitën e kombinuar depoist/shofer.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përgatitja e mallit në depo në bazë fletëporosive ditore, sipas nevojës.
  • Organizimi dhe mirëmbajtja e depos.
  • Dërgesa të mallit tek blerësit tanë ekskluziv, sipas nevojës.
  • Bashkëpunim i ngushtë me mbikqyrësin dhe antarët tjerë të ekipës, për realizimin e objektivave komerciale.
  • Fleksibilitet të arsyeshëm në punë.

Kualifikimet:

  • Vullnet dhe entuziazëm për punë.
  • Aftësi komunikuese dhe organizative.
  • Preferohet përvojë paraprake në logjistikë dhe terren.
  • Patentë shoferi.

Ofrojmë kushte atraktive pune.

Për të aplikuar, na dërgoni një CV në email adresën tonë: info@balkan-trade.org ose mund te kontaktojne ne nr.tel 049-956-341

Shpallja ka skaduar