Designer

Lidhja
E skaduar

Kerkojme nje Dizajner te Logos dhe Coverit te Webfaqes www.lidhja.net, 

Ne pune te perfshije: 

*Logo per Webfaqe, Appstore, 
*Playstore, 
*Favicon,
*OG etj 

Ngjyra te jete si e faqes qe dominon e gjelberta, te gjithe ata qe e provojne te dergojne nje demo dhe cmimin ne email info@lidhja.net 

Shpallja ka skaduar
adform-pixel