Dhurata të personalizuara - Zhabari Print / Albi Mall

Zhabari Print
1 ditë të mbetura

Zhabari Print SHPK  është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve printimit dhe shitjest me pakicë në lëmin printimit dhe shtypit. Momentalisht, kompania Zhabari Print  Shpk zhvillon aktivitetin e saj në 7 pika të shitjes në qytete të ndryshme të Kosovës si në: Prishtinë, Tirane, Prizren, Mitrovicë, Ferizaj, Gjilan.  Zhabari Print kerkon te rekrutoje 2 punetor/e me orar te plote ne piken tone ne Albi Mall : 
Mosha 18-28 vjeç.

 
• Bashkepunon me stafin  

• Mirëpret dhe shërben klientët

• Përkujdeset për sektorin e caktuar,bënë organizimin vizuel të mallit,

• Percjellë artikujt e shitur,evidenton mungesat e artikujve.

Te interesuarit te kontaktojne ne emailin tone zhabariprint@gmail.com ose ne viber +383 49 108 100. Konkursi eshte i hapur deri me 01.08.2021.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel