Digital Sales Manager

Zepter Kosova
15 ditë të mbetura

Të pëlqen të punosh në një mjedis dinamik, me një ekip me mendje të hapur dhe të orientuar drejt qëllimit?!

Keni përvojë në shitje dhe rrjete sociale? 

Jeni komunikues, bindës dhe i motivuar për punë?

Atëherë kjo mund të jetë një mundësi e karrierës për ju!

 

Zepter Kosova kërkon Digital Sales Manager t’i bashkangjitet ekipit tonë!

Ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në: 

info@zepterkosova.com

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel