xpuna është kompani inovative me eksperiencë vendore dhe ndërkombëtare e specializuar në shërbime të rekrutimit dhe konsulencës në fushën e Burimeve Njerëzore, e cila përmes platformës xpuna.com synon të ndihmojë punëkërkuesit dhe punëdhënësit të arrijnë suksesin që meritojnë.


xpuna recruitment për partnerin tonë me zyre në Fushë Kosove, një nga kompanitë lidere në Kosovë jemi duke kërkuar :

Dizajner Grafik

Detyrat dhe përgjegjjësitë
- Është përgjegjës për dizajnimi dhe mirëmbajtjen e brendit të kompanisë në media elektronike, panaire, materiale promovuese.
- Është përgjegjës për dizajnimin e përmbajtjes për rrjetet sociale dhe web.
- Përgatit promocionet ditore, javore dhe mujore;
- Paraqet në mënyrë ilustrative konceptet dhe dizajnet e materialeve të kërkuara;

Kriteret
- Eksperiencë pune së paku 2 vite
- Shkollim apo trajnime në fushën e dizajnit (e preferueshme)
- Të ketë njohuri të programeve si Adobe Photoshop,  Illustrator, Corel apo të ngjajshme.
- Të jetë kreativ dhe ketë aftësi të mira komunikative
- Njohja e Gjuhës Angleze

Si të aplikoni ?

Të gjithë kandidatët e interesuar, mund të aplikojnë përmes CV-në & Portfolion e tyre në emailin: hr@xpuna.com

Shpallja ka skaduar
adform-pixel