Dizajner Grafik

Piar
4 ditë të mbetura

Piari është në kërkim të një personi energjetik dhe kreativ, që t’i bashkohet super ekipit tonë dhe një ambienti shumë të mirë të punës, në pozitën e Dizajnerit Grafik.

Nese keni pervojë pune dhe mjeshtëri në Adobe CC, ateherë na dërgo CV-në/portfolion dhe 2-3 fjali rreth teje në: info@piarcreations.com

Shënim me rëndësi: Kandidatët e përzgjedhur do të testohen para intervistës

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel