Dizajner/e Grafik

KOMUNIKATA
E skaduar

Kemi hapur konkurs pune për pozitën Dizajner/e Grafik.

 

Duhet të ketë njohuri në këto programe:

Adobe Ilustrator, Photoshop dhe InDesign

Apliko duke dërguar portfolio ne: info@komunikata.co

Duke qenë pjesë e KOMUNIKATA, do të keni mundësi të krijoni përmbajtje të ndryshme për klientë vendor dhe ndërkombëtar.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel