Dizajnere e Modes

Dalmatic Official
14 ditë të mbetura

Kompania Dalmatic Official hap konkurs per Dizajnere te Modes.

Pergjegjesite:

 • Zhvillimi i ideve për produkte të reja;
 • Sigurohet që produkti është në përputhje me strategjinë e biznesit;
 • Hartimi i skicave për produkte të reja;
 • Krijimi i modeleve të veshjeve për prodhim masiv;
 • Testimi dhe vendosja e pëlhurave, ngjyrave e modeleve për secilin dizajn;
 • Mbikëqyrja e prodhimit të modeleve, duke përfshirë përcaktimin e çmimeve dhe asistimin në marketing;
 • Rishikimi i produktit për stilin dhe përshtatshmërinë gjatë prezantimit;
 • Mbajtja e marrëdhënieve me shitësit, furnizuesit dhe modelet.

 

Benefitet:

 • Kompensim kompetitiv;
 • Ambient i qete pune;
 • Mundesi per avancim ne karriere.

 

Inkurajohen edhe studentet te aplikojne, duke derguar cv-ne dhe portfolion e tyre ne email: dalmatic.official@gmail.com

 

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel