Dizajner/e Grafik

PRIMEX
16 ditë të mbetura

DIZAJNER/E GRAFIK

Kushtet:
TË KETË NJOHURI TE NE PROGRAMET ADOBE PHOTOSHOP.
NJOHJA E PROGRAMEVE TJERA SI ILLUSTRATOR,CINEMA 4D, 3DS MAX KA PERPARSI
TË JETË I/E AFTË PËR PUNË NË GRUP DHE PUNË NËN PRESION

Vendi: Fushë Kosovë

Per te aplikuar dergoni CV ne : primex.eu@gmail.com duke shenuar poziten qe aplikoni ne Subject

ADRESA : Fushë Kosovë : “Rr. Nëna Terezë”,

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel