Dizajner/e Grafik | Ilustrator/e

Titulli i pozitës: Dizajner/e Grafik | Ilustrator/e  

Vendndodhja: Prishtinë, Full-time (me orar të plotë)

Kompania: DUKAGJINI SH.P. K – Shtëpia botuese “Dukagjini”

Rreth nesh: Dukagjini është një shtëpi botuese lider e dedikuar për të ofruar tekste shkollore dhe vepra letrare me cilësi të lartë për lexuesit shqiptarë në mbarë botën. Me një portofol të larmishëm materialesh artistike, non-fiction dhe edukative, ne përpiqemi të angazhojmë, frymëzojmë dhe edukojmë lexuesit e të gjitha moshave.  

Përshkrimi i punës:  

Ne po kërkojmë një Dizajner/e Grafik dinamik dhe kreativ me përvojë pune, për të ndihmuar në ngritjen e kapacitetit të punës të ekipit tonë kreativ. Kandidati duhet të ketë pasion për artin, letërsinë, aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe një histori të dëshmuar në këtë industri.  

Përgjegjësitë:  

1. Dizajnim dhe krijimi i kopertinave tërheqëse për librat artisitik dhe shkollorë. 

2. Harton formatin e brendshëm të librit, duke përfshirë zgjedhjen e fonteve, vijat, dhe elementet vizualë të tjerë për të bërë leximin e librit një përvojë tërheqëse për lexuesit.  

3. Krijimi ilustrimeve, grafika apo elemente vizuale të tjera për të plotësuar dhe përforcuar përmbajtjen e librave.  

4. Përgatitja për shtyp duke siguruar që të gjitha elementet grafike dhe teksti janë në formatin e duhur dhe të gatshëm për  shtypin e librit.  

5. Ndihmon në krijimin e materialeve të marketingut si postera, broshura, reklama online dhe materiale promovuese të tjera për të reklamuar dhe promovuar librin.  

6. Ilustrimi i librave të ndryshëm.  

Kualifikimet:  

- Diplomë Bachelor në Dizajn Grafik, Art apo Ilustrim.  

- Njohuri e domosdoshme e programeve të Adobe Creative Suite (InDesign, Illustrator, Photoshop)  

- Përvojë e dëshmuar në fushën e dizajnit/ilustrimit/artit grafik.  

- Përvoja në industrinë e botimeve është përparësi. 

- Përvoja dhe shkathtësitë ilustruese janë përparësi.  

- Aftësi të shkëlqyera komunikimi.

- Mendimtar kreativ me aftësi për të zhvilluar strategji inovative.

- Shumë i/e organizuar për të menaxhuar projekte dhe për të respektuar afatet e caktuara.  

Përfitimet:  

- Pagesë kompetitive.

- Mundësi për të punuar me autorë të njohur dhe për të kontribuar në komunitetin letrar dhe kulturor në Kosovë, Shqipëri,  

Maqedoni dhe Diasporë.  

- Mundësi zhvillimi profesional.  

Si të aplikoni:  

- Ju lutemi dorëzoni CV-në tuaj dhe porƞolion në info@dukagjinipublishing.com

- Aplikimet të cilat kanë referenca të bashkëngjitura janë të mirëseardhura.

Shpallja ka skaduar