Eksperte ne rritjen dhe menaxhimin e Tik Tok-ut

ENZO ATTINI
E skaduar

KËRKESAT E PROFILIT:

  • Të kete eksperience dhe portofol punesh te sukseshem ne kete profil.
  • Të menaxhoje tik-tokun e kompanisë, me kretivitet dhe risi te reja.
  • Të promovojë dhe të rrisë shitjen e produkteve dhe sherbimeve të kompanisë;
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, prezantimi dhe promovimi;
  • Te besojne ne vlerat e bisnesit si integriteti, morali dhe etika.
  • Aftesi te mira organizative dhe pune ne grup.
  • Te jete metodike dhe e organizuar.

 

Te interesuarat mund te dergojne nje CV ne adresen emailit te poshte shenuar: info@enzoattini.al

Suksese!

Shpallja ka skaduar