Elektricist-Monter

KONKURS PUNE

Kompania NTSH "ELING" shpall vende të lira pune:

  • 3 Elektricist - Monter


Të gjithë të interesuarit të lajmerohen në këta numra kontaktues
Tel: +383 44 777 - 517 dhe +383 49 -843 - 959

apo të dërgojnë aplikacionin për punësim përmes email-it: eling.pr@gmail.com

Shpallja ka skaduar
adform-pixel