Enelarese

Pasta FASTA
12 ditë të mbetura

Pasta Fasta rekruton enelarese me lokacion ne Cagllavice afer rezonances , tek rrethi i QMI-se.

 

Pergjegjesite :

  • Mirembajtje e mjeteve dhe vendit te punes.
  • Respektim i orarit dhe rregullave te punes.
  • Grirje e perimeve dhe ndihmese per kuzhinen.

 

Per aplikim ne numrin 049430113.

Apliko për këtë pozitë

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel