Enëlarëse, Shitëse, Kuzhinier, Ndihmës/e Kuzhinier/e

Green Salad
E skaduar

Green Salad hap konkurs për plotësimin e pozitave për:

  • Enëlarëse
  • Shitëse
  • Ndihmës/e Kuzhinier/e
  • Kuzhinier

 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të jetë pozitive gjatë orarit të punës.
  • Aftësi të mira organizative.

 

Lokacionet:

  • Albi Mall - Prishtinë
  • Albi Mall - Gjilan
  • Galeria - Prizren

 

Mënyra e aplikimit:

Të interesuarit mund të aplikojnë duke u lajmëruar në numrin +386 49 237 844 (Viber ose WhatsApp) nga ora 09:00 - 16:00

Shpallja ka skaduar