English Call Agents

Premier L.L.C
8 ditë të mbetura

PREMIER L.L.C

Kompania jonë, e angazhuar në disa kampanja të ndryshme, kryesisht me aktivitet financiar, po kërkon agjentë të thirrjeve që të bëhen pjesë e ekipit tonë që po rritet çdo ditë!

Ne po kërkojmë agjentë të thirrjeve në gjuhën angleze!

Përgjegjësitë:
Përmbushja e detyrave të cilat caktohen nga menaxheri
Përmbushja e detyrave në bazë të politikave dhe rregullave të kompanisë
Arritja e targeteve ditore, javore dhe mujore

Kriteret:
Të folurit dhe të shkruarit në anglisht në nivel të avancuar (C)
Eksperienca në call center me veprimtari të ngjajshme është përparësi
Kandidati duhet të jetë ambicioz dhe i motivuar
Kandidati duhet të ketë aftësi të kënaqshme kompjuterike
Kandidati duhet të jetë menaxhues i mirë i kohës

Rroga bazë fillon nga 400€, me mundësi të rritjes për kandidatët që i tejkalojnë pritshmëritë.

Sistemi i komisioneve/bonuseve është ndër më të mirët në treg!


Nëse mendoni që i përmbushni kriteret dhe jeni në gjendje të i përmbushni të gjitha përgjegjësitë me rezultat pozitiv, atëherë dërgoni CV-në e-mailin tonë:
premier-recruiting@workmail.com


Kandidatëve iu urojmë sukses!
PREMIER L.L.C

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel