Esteiste

M shop
40 ditë të mbetura

Esteiste per pedikyr manikyre, estiste per vetulla microblading , si dhe per depilim

Te interesuarat te dergojnn cv ne

Mboutiquee@hotmail.com

ose ne nr telefonit

048600085

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel