Estetikë dhe Kozmetikë

PI QENDRA ESTETIKE

Kërkojme puntore (femer):  

ESTETIKË DHE KOZMETIKËKushtet e punesimit:  

Te kete njohuri rreth kozmetikes dhe kujdesit personal  

Te kete pervoje pune  

Mosha 22-28 vjeçare  

Te kete aftesi te mira komunikuese me kliente dhe aftesine shitje  

Te interesuarat te dergojne CV-ne duke I bashkangjitur njefotografi , ne e-mail tone :  

piqendraestetike@gmail.com

ADRESA: Gjendemi përballë parkingut të Swiss Diamond Hotel ,Prishtinë.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel