Estetikë-Kozmetikë

ESTEMED - BEAUTY CENTER
18 ditë të mbetura

EsteMed BEAUTY CENTER

Kërkojme punetore (femer):

Te punoj ne dyqanin tone kozmetik I cili gjendet ne - Ring Mal, Ferizaj.

Kushtet e punesimit:

  • Te kete njohuri rreth kozmetikes dhe kujdesit personal
  • Te kete pervoje pune
  • Mosha 22 deri 30 vjeqare
  • Te kete aftesi te mira komunikuese me kliente dhe aftesine shitje
     

Te interesuarat te dergojne CV-ne duke I bashkangjitur njefotografi , ne e-mail tone :

estemedgrup@gmail.com

ADRESA: Gjendemi në Ring Mall, Ferizaj.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel