Estetikë-Kozmetikë

ESTEMED - BEAUTY CENTER
16 ditë të mbetura

EsteMed BEAUTY CENTER 

Kërkojme punetore (femer): 

Te punoj ne dyqanin tone kozmetik I cili gjendet ne - Ring Mall, Ferizaj. 

Kushtet e punesimit: 

Te kete njohuri rreth kozmetikes dhe kujdesit personal 

Te kete pervoje pune 

Mosha 22-30 vjeçare 

Te kete aftesi te mira komunikuese me kliente dhe aftesine shitje 

 

Te interesuarat te dergojne CV-ne duke I bashkangjitur njefotografi , ne e-mail tone : 

estemedgrup@gmail.com 

ADRESA: Gjendemi në Ring Mall, Ferizaj.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel