Estetikë-Kozmetikë

EsteMed Group
13 ditë të mbetura

KONKURS

EsteMed BEAUTY CENTER

Kërkojme punetore (femer):

Te punoj ne dyqanin tone kozmetik I cili gjendemi në Albi Mall-Prishtinë

Kushtet e punesimit:

  • Te kete njohuri ne fushen e estetikes ,kozmetikes dhekujdesit personal
  • Te kete pervoje pune
  • Te kete aftesi te mira komunikuese me kliente dhe aftesine shitje

 

Te interesuarat te dergojne CV-ne duke I bashkangjitur njefotografi , ne e-mail tone :

estemedbeautycenter@gamil.com apo te telefonojne ne numrat tane kontaktues 049-180-013

ADRESA: Gjendemi në Albi Mallu

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel