Estetikë-Kozmetikë

ESTEMED - BEAUTY CENTER
17 ditë të mbetura

EsteMed BEAUTY CENTER 

Kërkojme punetore (femer):  

Te punoj ne dyqanin tone kozmetik I cili gjendet ne - Albi Mall, Prishtine. 

Kushtet e punesimit: 

Te kete njohuri rreth kozmetikes dhe kujdesit personal 

Te kete pervoje pune 

Mosha 22-28 vjeçare 

Te kete aftesi te mira komunikuese me kliente dhe aftesine shitje 

Te interesuarat te dergojne CV-ne duke I bashkangjitur njefotografi , ne e-mail tone : 

estemedgrup@gmail.com 

ADRESA: Gjendemi në Albi Mall, Prishtine.
 

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel