Estetikë-Kozmetikë

ESTEMED
E skaduar

EsteMed BEAUTY CENTER 

Kërkojme puntore (femer): 

Te punoj ne dyqanin tone i cili gjendet ne - Galeria Mall, Prizren. 

Kushtet e punesimit: 

Te kete pervoje pune 

Mosha 22-28 vjeçare 

Te kete aftesi te mira komunikuese me kliente dhe aftesine shitje 

Te interesuarat te dergojne CV-ne duke I bashkangjitur nje fotografi , ne e-mail tone : 

estemedgrup@gmail.com 

ADRESA: Gjendemi në Galeria Mall, Prizren
 

Shpallja ka skaduar
adform-pixel