Estetikë-Kozmetikë

ESTEMED
24 ditë të mbetura

EsteMed BEAUTY CENTER  

Kërkojme puntore (femer):  

Te punoj  ne dyqanin tone kozmetik I cili gjendet ne - Galeria Mall, Prizren. 

Kushtet e punesimit:  

Te kete njohuri rreth kozmetikes dhe kujdesit personal  

Te kete pervoje pune  

Mosha 22-28 vjeçare  

Te kete aftesi te mira komunikuese me kliente dhe aftesine shitje  

Te interesuarat te dergojne CV-ne duke I bashkangjitur njefotografi , ne e-mail tone :  

estemedgrup@gmail.com  

ADRESA: Gjendemi ne Galeria Mall, Prizren.
 

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel