Estetiste

Pi estetik
E skaduar

PI Qendra Estetike

 

Kërkojme puntore (femer): 

Te punoj ne Klinikën tonë:

Kushtet e punesimit: 

Te kete njohuri rreth kozmetikes dhe kujdesit personal 

Te kete pervoje pune 

Mosha 22-28 vjeçare 

Te kete aftesi te mira komunikuese me kliente dhe aftesine shitje 

Te interesuarat te dergojne CV-ne duke I bashkangjitur njefotografi , ne e-mail tone : 

estetikapi@gmail.com 

ADRESA: Gjendemi përballë parkingut të Swiss Diamond Hotel rruga "Tring Smaili" në Prishtinë
 

Shpallja ka skaduar
adform-pixel