Event Planner

VitaLand LLC
E skaduar

Keni dëshirë të punoni në një ambient dinamik? Atëherë bëhuni pjesë e ekipës sonë të VitaLand!

VitaLand hap konkurs për: Planifikues i/e Eventeve

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Menaxhon të gjitha aspektet e një eventi, nga para-planifikimi, përcaktimi i resurseve të nevojshme, koordinimi i punës dhe realizimi i eventit
 • Kontakton me klientet për kërkesat e tyre për evente të ndryshme
 • Krijon marrëdhenie të shkëlqyer me klientët dhe mirëmban ato.

 

Kualifikimet:

 • Preferohet Edukim në Komunikim apo në Hoteleri dhe Turizëm
 • Përvojë pune paraprake në planifikim të eventeve
 • Njohje e mirë e gjuhës angleze

 

Shkathtësitë dhe aftësitë:

 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit në të shkruar dhe të folur
 • Aftësi të shkëlqyera të punës në ekip
 • Aftësi për multi-task duke iu përmbajtur afatit kohor
 • I/e orientuar në detaje
   

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre në info@vitaland-ks.com.

Shpallja ka skaduar