Burime Njerëzore

Kosovazo
3 ditë të mbetura

Konkurs pune

Ne jemi një kompani ndërkombëtare e specializuar në prodhimin dhe tregtimin e produkteve inovative të kopshtit. Për më shumë se 20 vjet, ne jemi të vendosur në tregun Gjerman dhe Zviceran me produktet tona me një standard të lartë cilësie.

Për fabrikën tonë në Prizren, e cila aktualisht është në ndërtim e sipër, ne po kerkojmë punonjës të përkushtuar dhe të motivuar (meshkuj/femra) në pozicion të përhershëm, duke filluar nga Shtatori, të cilët janë të gatshëm të zhvillohen me ne.

Nëse dëshironi të bëheni pjesë e suksesit me mundësi të mira karriere, trajnime të mëtejshme dhe përfitime të mira sociale, atëherë aplikoni për t’u bashkuar me ne.

Ju lutemi dërgoni dokumentet informative të aplikimit (CV), duke treguar kodin, punën psh.( priz22-102: Kontabilist/Blerës) për të cilën doni të aplikoni dhe pagën tuaj të dëshiruar në: hr_kosovazo@yahoo.com.

 

 

Kodi: priz22-102: Kontabilist/Blerës

-Diplomë Bachelor ose arsim tjetër kontabiliteti, mundësisht me njohuri profesionale në fushën e blerjeve/prokurimit/importit dhe eksportit.

-Kërkohet njohuri/përvojë me softuerin përkatës ERP (për shembull: Prodata, Phanteon).

-Ju jeni ndërlidhës dhe person kontaktues për zyrën tonë të jashtme të taksave, si dhe

përgjegjës për trajtimin e importeve dhe eksporteve me agjentin tonë të jashtëm doganor.

-Duke qenë se ne jemi një kompani aktive ndërkombëtare me vendndodhje në Gjermani dhe Zvicër, kërkohet njohja e mirë e gjuhës gjermane ose angleze.

 

 

Kodi: priz22-103: Ngjyrosës-Llakirist (Mbikqyrës/Menaxher Departamenti)

-Specialist me njohuri dhe përvojë disavjeçare si ngjyroses-llakirist.

-Preferohet me eksperiencë nga industria e mobiljeve apo ngjyrosja e automobilave.

-Përveç përgjegjësisë së personelit për ekipin tuaj, ne presim që ju të trajnoni punonjës të rinj në përputhje me rrethanat dhe të jepni njohuritë e prodhimit.

- Njohja e gjuhës gjermane ose angleze është e dëshirueshme, por jo e detyrueshme.

 

 

Kodi: priz22-104: Specialist i Kompoziteve/Fibrave (Mbikqyrës/Menaxher Departamenti).

-Specialist me njohuri dhe përvojë profesionale në fushën e kompoziteve të fibrave të qelqit

(poliester dhe materialet e tjera të lëngshme si epox, acryl).

-Preferohet me eksperiencë në aplikime 'shtrirje me dorë', 'spërkatje' ose aplikime në vazo.

-Njohuritë për prodhimin e kallëpeve, veglave dhe prototipit do të ishin të dobishme,

por nuk janë parakusht.

-Njohja e gjuhës gjermane ose angleze është e dëshirueshme, por jo e detyrueshme.

 

 

Kodi: priz22-105: Përgjegjës/Udhëheqës i ekipit te Paketimi dhe Transportit

-Për zhvillimin e departamentit tonë të transportit dhe depove ne jemi duke kërkuar një

udhëheqës të përkushtuar për ekipin. Kërkohet të keni talent organizativ dhe përvojë pune.

-Ju do të keni përgjegjësinë e përgjithshme për paketimin, magazinimin dhe transportin

e mallrave tona të prodhuara në Prizren.

-Përvoja profesionale nga logjistika, industria e transportit do të ishin të dëshirueshme.

-Kërkohen aftësi për PC (ERP ose Excel).

- Njohja e gjuhës gjermane ose angleze është e dëshirueshme, por jo e detyrueshme.

 

 

Kodi: priz22-106: Punëtor prodhimi

-Për detyra të ndryshme dhe për sektorin e prodhimit ne jemi në kërkim të punonjësve të përkushtuar që janë të gatshëm të mësojnë.

Ndër të tjera kërkojmë: asistentë prodhimi, punonjës transporti, drejtues kamionçine(shtapler),

mekanikë/elektricistë për mirëmbajtjen e pajisjeve tona të prodhimit.

Ne gjithashtu u japim një shans atyre që dëshirojnë ta zhvillojnë karrierën ose aplikantëve pa njohuri të specializuara dhe përvojë profesionale. Motivimi, gatishmëria për të mësuar dhe pasioni janë prioritetet tona kryesore.

 

-

Stellenausschreibung

Wir sind ein internationales Unternehmen, spezialisiert auf die Herstellung und den Handel von innovativen Gartenprodukten. Seit mehr als 20 Jahren sind wir im Deutschen und Schweizer Markt mit unseren Produkten etabliert und stehen für einen hohen Qualitäts-Standard.

Für unsere im Aufbau befindliche Produktion in Prizren, suchen wir ab September engagierte und motivierte Mitarbeiter (männlich/weiblich) in Festanstellung, die bereit sind mit uns zu wachsen.

Willst Du Teil sein einer Erfolgsgeschichte mit guten Aufstiegschancen, Weiterbildungsmöglichkeiten und guten sozialen Leistungen, dann bewerbe Dich bei uns.

Bitte senden Sie Ihre aussagefähigen Bewerbungsunterlagen, unter Angabe der Stellen-Ausschreibungsnummer und ihres Gehaltswunsches an: hr_kosovazo@yahoo.com

Ausschreibungsnummer

priz22-102: Accounting/Einkäufer

Bachelor oder sonstige Ausbildung zum Buchhalter/Buchhalterin, bevorzugt mit Berufskenntnissen in dem Bereich Einkauf/Beschaffung/ Im- und Export

Kenntnisse/Erfahrungen mit einschlägiger ERP-Software sind Voraussetzung (zum Beispiel: Prodata, Phanteon)

Sie sind Schnittstelle und Ansprechpartner sowohl für unser externes Steuerbüro als auch

für die Abwicklung der Importe und Exporte mit unserem externen Zollagenten verantwortlich

Da wir ein international tätiges Unternehmen mit Standorten in Deutschland und der Schweiz sind, werden gute Deutsch- oder Englischkenntnisse vorausgesetzt

priz22-103: Lackierer (Vorarbeiter/Abteilungsleiter)

Spezialist mit Kenntnissen und mehrjähriger Berufserfahrung als Lackierer

Bevorzugt mit Erfahrung aus der Möbel- oder Autoindustrie

Sie werden in dieser Position die Lackierabteilung mit mehreren Mitarbeitern leiten.

Neben der Personalverantwortung für Ihr Team, erwarten wir ferner, dass Sie neue  Mitarbeiter entsprechend schulen und Fertigungskenntnisse vermitteln

Deutsch- oder Englisch Grundkenntnisse sind wünschenswert aber keine Voraussetzung

priz22-104: Composite-/Faserverbundwerkstoff Spezialist (Vorarbeiter/Abteilungsleiter)

Spezialist mit Kenntnissen und Berufserfahrung aus dem Bereich Glasfaserverbundwerkstoffe

(Polyester und andere Harzsysteme)

Bevorzugt mit Erfahrung in dem Bereich ‚Handlaminierung‘, ‚Spray-Up‘ oder Vergussanwendungen

Kenntnisse aus dem Bereich Formenbau, Tooling und Prototyping wären Vorteilhaft,

sind aber keine Voraussetzung

Englisch- oder Deutschkenntnisse wünschenswert, sind aber nicht zwingend erforderlich

priz22-105: Vorarbeiter/Teamleiter Verpackung & Versand

Für den Aufbau unserer Versand- und Lagerabteilung suchen wir einen

engagierten Teamleiter. Organisationstalent wird vorausgesetzt

Sie haben die Gesamtverantwortung für die Verpackung, Lagerhaltung und den Versand

unserer in Prizren produzierten Waren.

Berufserfahrung aus der Logistik, Versandbranche wären wünschenswert

PC-Kenntnisse sind erforderlich (ERP oder Excel)

Deutsch- oder Englisch Grundkenntnisse sind wünschenswert, aber nicht zwingend erforderlich

priz22-106: Produktionsmitarbeiter

Für diverse Aufgaben und Produktions-Abteilungen suchen wir engagierte und lernwillige Mitarbeiter/Mitarbeiterinnen.

Unter anderem suchen wir:  Produktionshelfer, Versandmitarbeiter, Staplerfahrer,

Mechaniker/Elektriker zur Wartung unserer Produktionsanlagen

 

Auch Quereinsteiger oder Bewerber/Bewerberinnen ohne Fachkenntnisse und Berufserfahrung erhalten bei uns eine Chance. Motivation, Lernbereitschaft und Leidenschaft stehen für uns im Vordergrund.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel