Faturist/e

Ejona Sh.P.K
E skaduar

Kompania EJONA me seli ne Peje,  kerkon 1 Faturist/e.

Detyrat
• Regjistron të hyrat dhe daljet e kompanisë;
• Bën porosinë e mallrave

Kualifikimet
• Ekonomist/e
• Përvojë pune minimum 1 vit në shitje/faturim;
• Njohja e programeve te MS Office(Excel, Word etj.)
• Njohja e programit te kontabilitetit PRO DATA
• Patentë shoferi (Kategoria B).

Te interesuarit te dergojne CV-ne ne e-mail ejona@ejona.com, ose te paraqiten ne zyret tona ne Zahaq, Peje.

+38349137987

Shpallja ka skaduar