Floriste & Agjente të shitjes

Konkurs i Punës    

Shpallim konkurs të punës për qytetin e Pejës:

  • Floriste - që ka pervojë me lule dhe i admiron ato (1 pozitë)
  • Agjent të shitjes (M) - që posedojnë patentë shofer (3 pozita)
     

Për cdo informatë ju lutem na kontaktoni permes emailit: info@ee-events.com apo ne numrin: 049 766 177 

Shpallja ka skaduar