Frizer

Çlirim Ajvazi B.I.
2 ditë të mbetura

PRISTYLE shpall konkurs

Nëse jeni person kreativ, i motivuar dhe nëse puna ndaj flokëve per ju është më tepër një art se sa një detyrë, ju ftojmë të bëheni pjesë e ekipit tonë.

 

Kandidati duhet te ketë:

-Aftësi të punës në ekip , si dhe përvoj pune.

-Motivim dhe perkushtim ndaj zhvillimit personal në profesion 

 

Ofrojme:

-Pagë konkuruese

 

Lusim te gjithë të interesuarit të na kontaktojnë përmes numrit të telefonit +383 49 282 474 

Lokacioni: Te Xhambazt, Ndërtesa PIKA

Apliko për këtë pozitë