Dizajner Grafik (Praktikant/e)

Alba Connect
20 ditë të mbetura

Kërkohen studentë për praktikë në pozitën "Dizajner Grafik" me mundësi punësimi në Departmentin e Marketingut në Alba Connect. Konkursi i hapur deri më 30 Prill 2021.

Përshkrimi i pozitës:
Puna ka të bëjë me ideimin, dizajnimin, krijimin e projekteve të ndryshme të marketingut.

Alba Connect SH.P.K:
   • Kompani serioze me bazë stabile në treg
   • Kontrata e rregullt në përputhje me ligj
   • Paga me korrektësi të plotë
   • Pagesa e rregullt e kontributeve dhe pensionit
   • Mundësi në ngritje profesionale
   • Ambient kreativ i punës
   • Staf serioz dhe i respektueshëm

Përgjegjësitë:
   • Bashkëpunon me stafin për ideimin dhe krijimin e materialeve të marketingut
   • Krijon/përshtatë imazhe dhe sllogane për postim në rrjete sociale dhe blog
   • Siguron përputhshmërinë e brendit, paletës së ngjyrave dhe udhëzimeve të stilit
   • Kryen detyra dhe projekte të tjera sipas nevojave të punës në marketing

Kushtet:
   • Kreativitet, origjinalitet dhe vullnet në punë
   • Shkathtësi apo njohuri në Adobe (Photoshop dhe Ilustrator)
   • Aftësi për të realizuar koncepte dhe ide të dizajnit nga zero
   • Portfolio me punime të deritanishme (e preferuar)
   • Shkathtësi të mira komunikuese
   • Interesim të mësoj dhe të përshtatet në ekipin e kompanisë
   • Korrektësi dhe mirësjellje në punë

 

Për të aplikuar, dërgoni CV-në dhe informatat tjera përcjellëse në faqen albaconnect.com

Pas përzgjedhjes së kandidateve, do t'ju lajmërojmë përmes emailit dhe telefonit për datën/kohën e intervistës.

E-mail:  marketing@albaconnect.com
Viber/WhatsApp:  +383 49 97 27 00
Web:  albaconnect.com
Facebook/Instagram:  @albaconnect

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel