German Call Agent

Xact Telesolutions
15 ditë të mbetura

XACT Telesolutions

A je në kerkim të një pune që të zhvillon karrierën me një rrogë të lartë edhe me bonuse të merituara?
XACT ka nevoje per CALL AGENT me njohuri në gjuhën gjermane të cilët janë të motivouar t'i bashkohen ekipit tonë.

Përfito trajnime falas dhe zhvillo karrierën tënde duke punuar ne qendër te Prishtinës !

Xact ju dhuron eksperienca të reja në grup duke ju mundësuar që t'a zhvilloni karrierën tuaj po ashtu edhe aftësitë tuaja.

Aplikoni në numrin kontaktues : 045-566-544 ose në emailin tonë xactelesolutions@gmail.com ku kërkohet:
1.Emrin dhe Mbiemri
2.Moshën
3.Nivelin e gjuhës
4.Numrin kontaktues

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel