Dhurata te personalizuara

Zhabari Print
E skaduar

Zhabari Print SHPK është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të printimit dhe shitjes me pakicë në lëmin e printimit dhe shtypit përkratësisht personalizimit të dhuratave. Momentalisht  kompania "Zhabari Print Shpk" zhvillon aktivitetin e saj në 6 pika të shitjes në qytete të ndryshme të Kosovës si në: Prishtinë, Prizren, Mitrovicë, Ferizaj dhe Gjilan.

 Zhabari Print kërkon të rekrutojë 4 punëtor djem dhe vajza me orar të plotë: Mosha 18-30 vjeç

 Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
  • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
  • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim në punë.

 

 Përfitimet tuaja nga punësimi tek kompania Zhabari Print: 

  • Trajtimi i dinjitetshëm dhe trajnimi i vazhdueshëm Avancimi i metodologjisë së punës
  • Vend pune të sigurtë
  • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

 

 Të interesuarit të kontaktojnë në emailin tonë zhabariprint@gmail.com ose në viber +383 49 108 100. Konkursi është i hapur deri më 05.10.2022

Shpallja ka skaduar
adform-pixel