Punëtor/e për Gift Shop

Zhabari Print
15 ditë të mbetura

Zhabari Print SHPK është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të printimit dhe shitjes me pakicë në lëmin e printimit dhe shtypit përkratësisht personalizimit të dhuratave. Momentalisht  kompania "Zhabari Print Shpk" zhvillon aktivitetin e saj në 6 pika të shitjes në qytete të ndryshme të Kosovës si në: Prishtinë, Prizren, Mitrovicë, Ferizaj dhe Gjilan. 
 

Zhabari Print kërkon të rekrutojë 4 punëtor djem dhe vajza me orar të plotë:  
 

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

  • Të jetë i gatshëm për punë ekipore. 
  • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës paradite dhe pasdite. 
  • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim në punë. 


Përfitimet tuaja nga punësimi tek kompania Zhabari Print:  

  • Trajtimi i dinjitetshëm dhe trajnim i vazhdueshëm, Avancimi i metodologjisë së punës 
  •  Vend pune të sigurtë  
  • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj 


Të interesuarit të kontaktojnë në emailin tonë zhabariprint@gmail.com ose në viber +383 49 108 100. Konkursi është i hapur deri më 22.12.2022

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel