Graphic Designer

Taktika Studio
9 ditë të mbetura

Jemi duke kërkuar një dizajner/e grafik!


Çka jemi tu kërku është një person që është i interesuar të punojë me një super ekip dhe i pëlqen të punojë në projekte të mëdha.

Nëse ky person jeni ju, apo e njihni dikë që i përshtatet ky profil, atëherë aplikoni në emailin: info@taktikatudio.com dhe na e dërgoni portfolion tuaj!

----------------------------------------------

We’re hiring a full-time graphic designer.

Are you a creative person who wants to work on big projects with a great team? Then we're on the lookout for you!

We are waiting for you to contact us at info@taktikastudio.com

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel