Graphic Designer

Ltb Jeans Kosova
1 ditë të mbetura

Përshkrimi i punës:

- Të ketë pervojë në krijim të përmbajtjes vizuale
- Të ketë vetiniciativë dhe të jetë në gjendje të menaxhoj detyrat dhe përgjegjësite e ekipit të dizajnit
- Të ketë të zhvilluar mendimin kritik dhe të jetë në gjendje të krijojë koncepte dhe ide të reja
- Të ketë njohuri të programeve: Adobe Illustrator, Photoshop.
- Të ketë aftësi të mira komunikuese, bashkëpunuese dhe Team Player
- Të ketë përvojë pune në fushën e dizajnit

 

Përshkrimi i detyrave dhe përgjegjësive të punës:

- Dizajnimi i kampanjave dhe përmbajtjes për Rrjetet Sociale sipas planit
- Bashkëpunimi me ekipin e marketingut dixhital 
- Përcjellja e trendeve botërore rreth botës dixhitale dhe i uritur per avancim
- Aftësi të shkëlqyeshme organizative për të punuar i pavarur dhe në ekip
 

Lokacioni: Preoc, rrugës për lagjen Marigona.

Nëse besoni se jeni kandidati i duhur për ekipin tonë, dërgoni CV-në në pune@hillgroup.shop

 

 

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel