Graphic Designer

PRIMEX
E skaduar

Kompania Primex operon ne tregun evropian me baze ne Fushe Kosove, jemi staf I ri ne rritje dhe dinamik. Stafi jone prej 30 personave bashkepunon me partneret tane evropiane ne shume gjuhe dhe shume shtete!

 

Përgjegjësitë dhe detyrat:

• Njohuri të mira në elementet e dizajnit dhe të jeni kreativë,

• Përgjegjësi ndaj punës dhe afateve kohore,

• Të jeni energjik/e, të keni iniciativë dhe kreativitet, të ofroni ide të reja në çështje të ndryshme lidhur me procesin e punës.

• Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Kualifikimet:

• Të ketë njohuri bazike në Adobe Photoshop,

• Të ketë kreativitet, energji dhe dëshirë për t’u avancuar,

• Të ketë njohuri të gjuhës angleze (Gjuha Gjermane eshte përparsi)

Pritshmeritë:

• Të ketë iniciativë dhe dëshirë për të mësuar gjëra të reja.

• Të jetë i/e gatshëm të bashkëpunoj me ekipin dhe të punoj punë nën presion.

• Të posedoj aftësi organizative.

Për të interesuarit PRIMEX ofron:

• Pagë atraktive

• Kontrate pune afatgjate

• Mundesizhvillimi dhe avansimi ne pozite

• Punë Internacionale 100% (Me kompani te huaja)

• Staf dinamik

Mënyra e Aplikimit:

• Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV përmes e-mail adresës: primex.eu@gmail.com

• Konkursi është I hapur 15 ditë nga dita e publikimit

ADRESA: Rruga Nëna Terezë ne Fushe Kosove

Shpallja ka skaduar