HR Coordinator

Per nje projekt ne industrine Ecommerce, po kerkoj nje Hr Coordinator.

Lokacioni: Prishtine - Remote

Orari: i shkurter (part time)

Paga: kompetitive, sipas marreveshjes/eksperiences se kandidatit.

 

Përgjegjësitë:

• Në bashkëpunim me menaxhmentin e lartë realizon qëllimet e Departamentit të Burimeve Njerëzore, rezultatet e pritura dhe prioritetet;

• Kryen detyra administrative, të tilla si mbajtja e databazave të punonjësve;

• Përgjegjës për arkivimin e të dhënave të të gjitha dokumenteve përkatëse;

• Publikon postime pune online, seleksionon kandidatët në listën e ngushtë dhe planifikon intervista pune;

• Kryen detyra të tjera sipas nevojës.

 

Kriteret:

Njohuri të gjuhës angleze, njohja e ndonjë gjuhe tjetër të huaj përparësi;

Të paktën 1 (një) vit përvojë në Burime Njerëzore;

Njohuri për software-t e komunikimit dhe punës remote, si Slack, Calendly, etj;

Gatishmëri për punë në intervalin 9:00am - 5:00pm, pasi orari është fleksibil.
 

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë cv dhe të kontaktojnë në email eridonelshani7@gmail.com, apo në Linkedin https://www.linkedin.com/in/eridon-elshani-a4893b192/. Faleminderit.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel