Infermier dhe Ndihmës Infermier

SpitexKOSOVA
15 ditë të mbetura

'Spitex Kosova' në Deçan hap konkurs pune për :

- INFERMIER

- NDIHMËS INFERMIER

 

Kriteret për infermier :

 • Të përfunduar drejtimin e infermierisë
 • Eksperiencë pune
 • Patent shofer B
 • Vullnet për punë, i/e ndërgjegjshëm/e, i/e sinqert

 

Kriteret për ndihmës infermier :

 • Të përfunduar drejtimin e infermierisë ose para përfundimit.
 • Vullnet për punë, i/e ndërgjegjshëm/e, i/e sinqert
 • Patent shofer B
 • Të përshtatet në oraret me kolegët, ditën dhe natën.

 

Të interesuarit për pozitat e lartëcekura, dërgoni CV tuaj në :

 • deqan@spitex-kosova.com
 • prishtina@spitex-kosova.com

 

Ose kontaktoni në këtë numër telefoni :

 • +383 49 667 707

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel