Infermiere

Pi Qendra Estetike
24 ditë të mbetura

POZITA:Infermiere me licencë të punës Pi Qendra Estetike  hap konkurs për pozitën, Infermire me Licens të punës  ,aplikimi duhet të bëhet në adresën elektronike estetikapi@gmail.com ku bashkangjiten CV i Kandidates  edhe nje foto, si dhe dokumentet tjera përcjellëse:referencat nga punëdhënësit e mëparshëm , diploma e fakultetit , licensa e punës etj .

Preferohet njohja e Gjuhes Angleze .

 • Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhura. 

• Numrat kontaktues te Qendres tone jane 038-225-500 , 044-102-140. 

• Mosha nga 20 vjec deri ne moshen 30 vjec. 

ADRESA: Gjendemi përballe hymjes kryesore te Swiss Diamond Hotel.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel