Infermiere

EsteMed Group
E skaduar

POZITA:

ESTETICIENTE- INFERMIERE


ESTEMED Beauty Center hap konkurs përpozitën, Esteticiente-Infermiere, aplikimi duhet të bëhet në adresënelektronike estemedgrup@gmail.com ku bashkangjiten CV i Kandidates edhe nje foto, si dhe dokumentet tjera përcjellëse:referencat ngapunëdhënësit e mëparshëm, diploma e fakultetit,etj .

Preferohet  njohja e Gjuhes Angleze .

Preferohet të ketë aftësi  komunikuese , fizik dhepamje të mirë.

Mosha :22-30 vjecare 
• Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhura.
• Numrat kontaktues te Qendres tone jane +383-49-604-635

ADRESA: Gjendemi në Mall of Mitrovica -Mitrovicë

Shpallja ka skaduar
adform-pixel