Infermiere

ESTEMED - BEAUTY CENTER
16 ditë të mbetura

KONKURS

EsteMed BEAUTY CENTER

Kërkojme punetore (femer):

Infermiere te licensuar , me njohuri rreth fushes se estetikes , kujdesit personal dhe kozmetikes

Te punoj ne dyqanin tone kozmetik I cili gjendemi në Albi Mall-Prishtinë

Kushtet e punesimit:

  • Te kete njohuri rreth kozmetikes dhe kujdesit personal
  • Te kete pervoje pune
  • Te kete fizik dhe pamje te bukur
  • Te kete aftesi te mira komunikuese me kliente dhe aftesine shitje
  • Mosha 23-30 vjeqe

 

Pozita: infermjere te licencuar

Te interesuarat te dergojne CV-ne duke I bashkangjitur njefotografi , ne e-mail tone:

estemedbeautycenter@gamil.com apo te telefonojne ne numrat tane kontaktues 049-180-013

ADRESA: Gjendemi në Albi Mall Prishtinë

Apliko për këtë pozitë

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel