Instalues dhe Serviser i paisjeve klimatizuese dhe ventiluese

PRIMUS engineering
13 ditë të mbetura

Kualifikimet për këtë pozitë:

Njohuri bazike për instalimin e kondicionerëve, pompave termike, sistemit të ngrohjes etj.

Orari i punës 8:00 - 17:00 (E Hëne – E Shtune)

Orari i punës: Full time

Vendi i punës: Obiliq

Të gjithë të interesuarit të dergojnë CV-në e tyre në email adresen info@primus-ks.com +383 44 742 552

Konkursi është i hapur deri me datën 06/04/23

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel