Instalues i sistemeve klimatizuese

ACN - Shtëpia e Efiçiencës

Kompania ACN NTP, me seli ne Fushë Kosovë, e specialiazuar në shitje dhe instalim të paisjeve për klimatizim – ventilim dhe ndriçim, përfaqesues ekskluziv për brendet MIDEA dhe V-TAC, kërkon:

Instalues i sistemeve klimatizuese, ngrohjes qendrore dhe sistemeve ventiluese

Vende te lira : 6

Detyrat:

  • Të ketë përvojë në montimin e paisjeve për ngrohje-ftohje-ventilim e klimatizim
  • Të jetë I aftë për organizimin e punës në teren,
  • Të asistoj në montimin të produkteve kur është nevoja.


Kualifikimet:

  • Të jetë pozitiv dhe I motivuar për punë,
  • Të jetë I aftë për punë të pavarur dhe ekipore,
  • Të ketë experience pune në teren,
  • Aftësi për te punuar nën presion dhe me orar fleksibil
  • Njohja e gjuhës angleze është përparësi
  • Mosha : 20 deri 35 vjet
  • Të posedoj patent shofer (B)


Të interesuarit për punë CV-të me foto mund ti dergojnë në emailin granjanuzi@gmail.com

Në intervistë do të ftohen vetëm kandidatët e zgjedhur nga Komisjoni për pranim.
Ju mirëpresim | ACN

Shpallja ka skaduar
adform-pixel