Instalues i sistemeve klimatizuese, ngrohjes qendrore dhe sistemeve ventiluese

ACN - Shtëpia e së Ardhmes

Kompania ACN NTP, me seli ne Fushë Kosovë, e specialiazuar në shitje dhe instalim të paisjeve për klimatizim – ventilim dhe ndriçim, përfaqesues ekskluziv për brendet MIDEA dhe V-TAC, kërkon:

 

Instalues i sistemeve klimatizuese, ngrohjes qendrore dhe sistemeve ventiluese

 

Vende te Lira : 5

Detyrat:

 • Të ketë përvojë në montimin e paisjeve për ngrohje-ftohje-ventilim e klimatizim
 • Të jetë I aftë për organizimin e punës në teren,
 • Të asistoj në montimin të produkteve kur është nevoja.

 

Kualifikimet:

 • Të jetë pozitiv dhe I motivuar për punë,
 • Të jetë I aftë për punë të pavarur dhe ekipore,
 • Të ketë experience pune në teren,
 • Aftësi për te punuar nën presion dhe me orar fleksibil
 • Njohja e gjuhës angleze është përparësi
 • Mosha : 20 deri 35 vjet
 • Të posedoj patent shofer (B)
 •  

Të interesuarit për punë CV-të me foto mund ti dergojnë në emailin gj@acn-ks.com,

te gjitha aplikacionet e pa kompletuara nuk do te merren parasysh.        

Në intervistë do të ftohen vetëm kandidatët e zgjedhur nga Komisjoni për pranim.

Ju mirëpresim | ACN

Shpallja ka skaduar
adform-pixel