Instalues i Sistemeve te Sigurise (Teknik, Monter)

KING SECURITY
E skaduar

Kompania e sigurimit “KING SECURITY” shpallë konkurs për vende të lira pune me mundësi punësimi të menjëhershëm.

Pozita:Instalues i sistemeve te sigurise, 3 Persona

Kualifikimet e kërkuara:

  • Diplomën e shkollës së mesme
  • Çertifikata nga policia që nuk jeni në hetime 
  • Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil


Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 08:00 deri 16:00 në zyret e kompanisë, adresa: Rr.Garibaldi nr.7/5 (përballë parkingut të Grandit). Prishtinë,ose dergoni CV-në me fotografi në e-mail adresën:

king-security@hotmail.com.

Të gjithë aplikuesit të cilët i plotësojnë kushtet,do të ftohen në intervistë pas aplikimit.

Data e fundit për aplikim është 30.11.2022,ora 16:00!

Me ju në çdo kohë, KING Security

Shpallja ka skaduar