Instruktor/e në kursin profesional Parukeri

Kërkohet Instruktor  për mësimdhënien e kursin profesionale Parukieri

Kandidati duhet:

- Të ketë kryer perkatese (të lartë apo profesionale) në profilin Parukeri-Estetike;
- Të ketë eksperiencë pune mbi 5 vite në këtë fushë;
- Të ketë kualifikime dhe çertifikime përkatëse;
- Eksperienca në mësimdhënie përbën pëparësi;
- Të ketë aftësi komunikuese dhe bashkëvepruse në raport me stafin;
 

Aplikanti duhet ta dërgojë CV-në në gjuhën shqipe të shoqëruar me fotografi në adresën e-mail-it:burimenjerezore@ipatc-ks.com

 ________________________________________________________

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel