Intern Backend Developer

Në agjensionin “Vitamina Digjitale SH.P.K” (degë e Impact Software https://impact-digital.ch) po kërkojmë një Intern entuziast me interesim ne “Backend Developer”.

Kandidati I duhur duhët të ketë njohuri në teknologjitë si PHP (Wordpress, Laravel), Javascript dhe interesim për avancim të mëtutjeshëm.

 

Çka ofrojmë:

 • Një vend pune me atmosferë kolegiale, rrespekt dhe sinqeritet ndaj kolegëve
 • Mundësi per avancim të më tutjeshëm në kompani
 • Zyre ne Prishtinë, te Santea
 • Pajisje modern dhe të reja (të papërdorura, 2020)
 • Ekipa aktuale me 7 persona full time, 2 part time (full time në rritje)
 • 20 ditë pushime në vit, kurse për çdo vit pune shtohet nga një ditë pushimi
 • Bonus ne fundvit sipas performancës së kompanisë


Çka presim:

 • Sjellje me rrespekt dhe kolegiale
 • Interpretim korrekt dhe në kohë te koncepteve dhe kërkesave
 • Jeni proaktiv dhe mendoni kreativisht
 • Motivacion dhe ambicie për të arritur suksese ne projekte dhe kompani
 • Njohuri të dëshmuara në PHP dhe Javascript.
 • Gjuha angleze në shkrim dhe lexim “Basic conversation level” është një PLUS
 • Njohuri në teknologjitë si Wordpress, Laravel, NodeJS është PLUS

 

Të gjithë të interesuarit ti dërgojnë CV-të e tyre në emailin: info@vitamina-d.agency

Shpallja ka skaduar
adform-pixel