Inxhinier i Elektroteknikës

EPPC Kosovo
E skaduar

EPPC Kosovo kërkon një Inxhinier të Elektroteknikës për klientin e saj, kompani lidere që bën shitjen dhe mirëmbajtjen e pajisjeve në fushën e mjekësisë.

 

Përgjegjësitë kryesore:

 • Asiston në instalimin e pajisjeve;
 • Asiston në mirëmbajtjen dhe riparimin e pajisjeve;
 • Merr pjesë në testimin dhe konfigurimin e pajisjeve;
 • Përgatit raportet e punës;
 • Kryen punë dhe detyra tjera sipas kërkesës së udhëheqësit.

 

Kërkesat për këtë pozicion janë:

 • Diplomë Universitare (ose viti i fundit i studimeve) në fushën e Inxhinierisë Elektrike ose të ngjashme;
 • Përvoja e mëhershme e punës paraqet përparësi;  
 • Të zotërojë në mënyrë të shkëlqyer gjuhën angleze;
 • Njohuri të avancuara të pakos së MS Office;
 • Të ketë vullnet për të mësuar dhe punuar;
 • Të jetë i gatshëm të punoj në ekip, si dhe individualisht;
 • Të posedojë leje drejtimi të kategorisë B (e domosdoshme).

 

Të dhënat:

Pozicioni:                    Inxhinier i Elektroteknikeë;

Lokacioni:                   Fushë Kosovë;

Kontrata:                    Sipas Ligjit të Punës;

Aplikimet mbyllen: 27.11.2022.

 

Si të aplikoni:

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur në subject pozicionin ‘Inxhinier i Elektroteknikës’ në adresën e e-mail-it: kosovo@eppc.al

Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj dhe dokumentet shoqëruese do të kualifikohen. Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.

 

Shpallja ka skaduar