Inxhinier Ndërtimtarie (Projektim Statik)

Dija Engineering Sh.p.k.
26 ditë të mbetura

Inxhinier Ndërtimtarie (Projektim Statik)

 Dija Engineering Sh.p.k.

Lokacioni: Prishtinë, me mundësi për vizita në Gjermani

Përshkrimi i Shkurtër:

Kërkohet inxhinier me përvojë në projektimin statik, i aftë në përdorimin e Allplan dhe/ose Tekla. Ofrim pagë konkurruese mbi 1000€ në muaj dhe mundësi për angazhim në projekte ndërkombëtare.

Kërkesat:

Diplomë në Inxhinieri Ndërtimtarie.

  • Së paku 3 vjet përvojë relevante.
  • Njohuri të programeve Allplan ose Tekla.
  • Specialist në fushën e projektimit të statikës.

Aplikimi:

Dërgoni CV dhe letrë motivimi në info@dija.engineering ose WhatsApp +383 48 70 66 80.

Apliko për këtë pozitë